honey bee lyrics

از خواص مفید از عسل و زنبور عسل و مورچه ها.

جالب -- زنبور عسل و عسل

آیا نیازمند به تغذیه زنبور عسل

خانواده زنبور عسل خود به خود به اندازه کافی در غذا ، اما پرورش دهندهء زنبور عسل باید قادر به مدیریت این فرایند ، و همچنین روش تغذیه زنبور عسل. باید به خاطر این که در روند تکامل ، زنبور عسل غریزه یک هزینه های صرفه جو از ذخایر مواد غذایی است. ترس که زنبورها ممکن است استفاده شود عرضه ناکارآمد فراوان از غذا ، عدم تمام پایه و اساس. پرسش و پاسخ درستی برای اطمینان از مواد غذایی دارای ارزش مهم اقتصادی به دلیل هزینه های غذا برای زنبورها است 40 - 50 ٪ از کل هزینه پرورش زنبور عسل.

فراوان ذخایر علوفه خوش خیم -- اساس محتوای مستعمرات زنبور قوی ، آنها را به به دست آوردن محصول عسل بالا ، از جمله عسل ، عرضه در بازار و حتی در سال بد کمک می کند. با مواد غذایی فراوان ملکه سهام تخم مرغ بیشتر ، خانواده بهتر است در بهار توسعه یافته و ساخته شده به اصلی عسل مجموعه قدرت بزرگ است. برخی از زنبورداران این باور است که عدم وجود عسل در پاییز از خانواده می تواند پر ، تغذیه زنبور عسل در فصل بهار از شربت شکر یا عسل. این یک اقدام شدید ، همراه با بالای سر بالا می باشد. این سس را پر می کند و نه به فقدان کامل از عسل در لانه برای دوره و در زمستان به فصل بهار باقی مانده است.

زنبورداران به طور مداوم از دریافت محصول عسل بالا ، خروج از سقوط خانواده زنبور عسل و 30 - 35 کیلوگرم عسل در منطقه جنگل های خوش خیم و در 20 - 25 کیلوگرم در مناطق جنوبی تر. در نتیجه ، زنبور overwinter موفقیت. در بهار ، آنها به خوبی رشد می کنند ، و زنبورداران خلاص شدن از شر کار پر زحمت و دشوار در مورد تغذیه. در طول ذخیره سازی و عملکرد زنبور عسل نمایشگاه از یک الگوی خاص. شهد ، که در قسمت پایین و مرکزی از لانه و آماده به محل و مهر و موم عسل فرآوری شده در بالا ، و به تدریج از بالا به پایین. اما زنبور عسل هزینه به سمت بالا ، پس از آن است که برداشت عسل توسط اول وجود دارد ، از دومی استفاده می کنند. علاوه بر این ، زنبور عسل از منابع شهد در پذیرش را ندارد.

در حالی که جمع کمی شواهد علمی در مورد مقدار و چه نوع مواد غذایی در خانواده زنبور عسل در صرف نگهداری از زندگی (حمایت از غذا) و چه مقدار تولید محصول (علوفه تولیدی). این است که با این واقعیت است که واحد خانواده بیولوژیکی اقتصادی متشکل از تعداد زیادی از نمونه ها ، تعداد ، سن و وضعیت فیزیولوژیکی است که همواره در حال تغییر توضیح داد. علاوه بر این ، تغذیه از افراد و خانواده ها به طور کلی در محل خارج از کنترل شخص است. در همین حال ، ما حداقل باید تقریبا به تعداد و نوع غذا یک خانواده خرج می کند در یک سال باشد. در کشور ما ، تلاش برای تعیین تجربی در مقدار غذایی که خانواده مصرف در یک سال ، فشار خون ساخته شده اولین

Khokhlov در سال 1926 با توجه به محاسبات خود را ، بر اساس ضبط روزانه را کنترل می کندو ، خانواده زنبور عسل مصرف در یک سال حدود 110 کیلوگرم می شود. گرده زنبور به خرج داده های دقیق تر توسط LI Perepelovoy در سال 1936 به دست آمده ، آنها نشان می دهد که یک خانواده قوی برای یک سال مصرف حدود 20 کیلوگرم گرده. خوراک حداکثر زنبورها مصرف در ماه ژوئن -- ژوئیه ، زمانی که بسیاری از نوزادان رشد کرده است و خانواده رسیدن به بیشترین وزن است. 1 کیلو گرم زنبور عسل (10 هزار نفر) ، رشد داده شدند خانواده صرف 5 کیلو عسل. بنابراین ، در زمان تخمگذاری ملکه 1،5 هزار تخم مرغ در مقدار مانند روز عسل مصرفی در بالا بردن نوزادان در هفته.

آخرین چیزی که زنبورها مصرف مواد غذایی در ماه نوامبر -- ژانویه (در دوره اول از خواب زمستان) ، زمانی که بس به رشد نوزادان و رفتن به یک باشگاه است که برای ایجاد شرایط برای هزینه های مقرون به صرفه از ذخایر مواد غذایی است. ما ممکن است فرض کنیم که یک خانواده کامل زنبور عسل در مرکز روسیه را برای یک سال حدود 20-25 کیلوگرم پروتئین (دانه گرده و گرده) و در حدود 100 کیلوگرم از مواد غذایی کربوهیدرات ها (عسل). با این حال ، این اعداد را در قدرت از خانواده بستگی دارد ، شرایط آب و هوایی از جمع آوری عسل ، طول مدت استراحت و ویژگی های نژاد زنبور عسل. با این حال ، آمار و ارقام ارائه شده می تواند مورد استفاده برای تعیین علوفه apiaries تعادل ، و نیز در کار عملی در پرورش و نگهداری زنبور عسل. تغذیه زنبور عسل در دوران فعالیت.

در بهار دوباره پر کردن ذخایر مواد غذایی بهتر است همراه با بازرسی منظم از مستعمرات زنبور عسل. قبل از لانه زنبوری برای زنده ماندن یک روز در یک اتاق گرم است. زنبور عسل گرم را بیشتر به آسانی و در همان زمان به حافظه است ، سرد است. به طور کامل و به طور کامل فریم مس مهر و موم قرار داده شده بر لبه لانه مهر و موم شده است تا حدی ، و حاوی یک سلول خالی زنبور عسل مناسب برای نوزادان -- در نزدیکی مرز با خون ریزی.

بالا تغذیه می تواند سهام و در طول اسلات توسعه. برای این منظور از چارچوب مناسب با خوب شانه ، به طور جزئی با عسل (مس کم) پر در پاییز سال انتخاب شدند در حالی که کاهش لانه خود را. عسل پمپ نیست ، اما ترک بهار در شانه. در جاهایی که در آن کمی گل بهار pyltsenosov ، لازم است برای ایجاد ذخایر از گرده.

قاب های با گرده ممکن است در طول پاییز کاهش لانه در خانواده است که مازاد آن ، و نیز در تابستان فراوان شکوفه pyltsenosov انباشته انتخاب شده است. فروشگاه چارچوب pergovye در جای خشک و خنک در انبوه ، رنگ در جعبه خارج. جدید محکم درب و تمام ترک در آنها را چسب است. بهتر حفظ گرده ، عسل drenched و مهر و موم. هنگامی که در بهار از قاب یدکی زنبور عسل در وجود دارد ، و خانواده های سهام مواد غذایی کم ، تغذیه زنبور عسل را شربت شکر آماده از 1.5 قسمت 1 قسمت قند و آب است. برای این کار ، مقدار مناسب از آب در گلدان مینا گرم می شود. هنگامی که آب جوش ، ظروف ، از حرارت از بین بردن نیست ، به آرامی تکان دهنده به طور مداوم به او شکر بریزید.

بعد از حل تمام کاسه شکر را با شربت را از گرما. اگر شما با استفاده از خوراک به قند خالص ، و هیچ ترس از واردات ، قند را می توان در آب جوش حل می شود. شربت ، سرد می شود به 40 - 45 C ، را به خانواده. پانسمان صرف اواخر بعد از ظهر ، بعد از اقدامات برای جلوگیری از سرقت از زنبور عسل. پیش از لانه از تمام اضافی ، توسط زنبور های عسل فیدر قاب ها را پاک و خشک ، در صورت لزوم حذف پوشش داده نمی شوند ، شکاف در موم مذاب خود را با رزین ریخت. فیدر است در بالای بخش میانی از قاب سوکت در سقف و یا کندو (در این مورد باز عبور برای زنبور عسل) قرار داده و به خوبی عایق بندی شده.

برای این کار ، بدن زن قرار داده و توسعه فروشگاه های خالی یا یک جسم دوم (با محتوای شمال بادبان) ، به جز که در آن از طریق عایق است و مواد. 4 کیلو شربت -- خانواده قوی در شب می تواند از طریق 3 را انتخاب کنید. مورد استفاده برای تغذیه و تغذیه ، قاب با اندازه های مختلف. آنها در داخل کندو از لبه لانه ، پس از آن کندو را به دقت عایق قرار داده است. اگر شما کاسه نیست ، شما می توانید شیشه ای شیشه لیتر استفاده کنید. آنها با شربت پر شده است ، پوشش با گاز تمیز یا holstinkoy از چندین لایه تشکیل شده ، و شدیدا با رشته گره خورده است. مهم این است که بانک های غذا می ریخت و نه در قطره ، اما تنها به بیرون درز. یک یا چند قوطی از مواد غذایی ، و همچنین به عنوان تغذیه کننده در یک کندوی عسل را در بالای یک چارچوب و یک لانه به خوبی عایق بندی شده قرار داده است.

شربت همچنین می توانید در سلول تمیز شانه در کندو را پر کنید اگر هیچ بیماری مسری وجود دارد. برای کاهش هزینه های کار ، و گاهی اوقات خانواده تغذیه مشترک کندوی عسل ، درخواست ریختن شربت شکر به فرورفتگی و سایر ظروف. این می تواند از سرقت زنبور عسل و باعث تسهیل گسترش بیماری های مسری است. این سس استفاده می شود تنها اگر یک 5 - 6 کیلومتر از کندو زنبور عسل دیگر هیچ. علاوه بر این ، زنبور عسل به دست آوردن در بسیاری از zobik شربت ، که آنها را را خاموش.

اگر شما از شربت زنبورها اغلب در پا او را گرفتار ، ترک یک دنباله دار در سمت چپ فیدر شربت ، چمن ، و غیره ، که پس از خشک شدن رنگ سفید می شود. برای پانسمان بزرگ عمومی به عنوان قسمتی از زنبور عسل ، و از دست دادن شربت مشاهده شده است. تغذیه زنبور عسل در طول زمستان خواب با ذخایر کافی در لانه زنبور عسل گل خوبی مصرف انرژی کمی برای پردازش مواد غذایی است. در طول زمستان در روده آنها تجمع می یابد مقدار کمی از مدفوع و مواد غذایی در این مورد و عدم بهار.

بنابراین ، برای جلوگیری از تلفات و ضایعات ، مهم است که به عرضه زنبورها برای زمستان با ذخایر فراوان از علوفه با کیفیت بالا. گاهی اوقات در پاییز و زمستان را به تغییر و یا منابع جایگزین می شود. در برخی موارد ، دلیل این است که علوفه در زمستان هم عسل ، padevy در دیگران -- کمبود مواد غذایی است. در چنین مواردی بهتر است برای استفاده از ذخایر سلولی از عسل گل.

اگر نه ، پس به زنبور عسل شربت شکر. برخی از زنبورداران استفاده از انگیزه تغذیه شربت شکر برای افزایش خون ریزی در بهار یا پاییز ، زمانی که در طبیعت است که هیچ شهد وجود دارد. از شربت شکر مایع (1 قسمت قند تا 1 ، بخش آب) -- خانواده ها هر روز یا بخشی (300 گرم در 250) کوچک می دهد. این تغذیه را تحریک فعالیت زنبور عسل و در آب و هوای گرم و عایق خوب را افزایش می دهد چند لانه تخم گذاری ملکه و پرورش نوزادان. زنبورها در چنین مواردی برای غذا پرواز برای 10 -- 13 دقیقه قبل از آن و پایان کار بر روی 12 - 15 دقیقه بعد کود را دریافت نمی کنند.

فعال سازی از فعالیت های مشابه در پرواز ممکن است تاثیر مثبت توسعه از خانواده در یک آب و هوای گرم و آب و هوا خوب است. با این حال ، در آب و هوا ، خشن و به خصوص در آب و هوای بد ، عوارض جانبی محتمل است ، چرا که زنبورها ، پانسمان هیجان زده و بسیج "رقص" ، پرواز از کندو ، توده های مردم می میرند. در چنین مواردی ، چاپ و کارآمد تر در لانه عسل از محدودیت های شدید است. بهترین وسیله برای اطمینان از زنبور عسل کربوهیدرات و پروتئین غذاهای طبیعی در اکثر نقاط کشور -- حمل و نقل در زمان های مختلف گیاهان عسل کندوی عسل گل آرایه. این تکنیک پیشرفته باید نه تنها برای عسل تجاری استفاده می شود و گرده افشانی محصولات کشاورزی ، بلکه برای ساخت تا زنبورها در خانواده ها قبل و بعد از جمع آوری عسل است.

طبیعی جایگزین مواد غذایی جایگزین عسل padevogo و دوباره پر از قند تغذیه کربوهیدرات به طور گسترده ای در عمل استفاده می شود. علاوه بر این ، سود آور است : مواد غذایی است که شکر عسل ارزانتر است. همانطور که برای گرده ، آن را جایگزین هنوز یافت نمی شود استفاده گسترده ، اگر چه پروتئین رژیم غذایی زنبور عسل بسیار مهم است ، به خصوص در گرده افشانی محصولات گلخانه ای. ما باید در تلاش برای اطمینان حاصل شود که مستعمرات زنبور عسل گرده بیشتر جمع آوری شد و سهام مناسب از گرده. شما می توانید پیش از دانه گرده و گرده آماده به منظور استفاده از آنها در طول نیازهای حاد از خانواده ها در تغذیه پروتئین.

استفاده از گرده آینده معمولا سهام تا در تابستان ، در طول دوره از فراوان گل pyltsenosov توسط تله گرده. گرده Nevysushennaya به سرعت کپک زده و فاسد شده ، پس از آن در سایه خشک شده ، گسترش یک لایه از 2 -- 3 سانتی متر و مخلوط به طور کامل چند بار در روز برای تغذیه زنبور عسل بهتر مخلوط آشپزی medopergovuyu. این کود به کار گرفته در اواخر زمستان -- اوایل بهار برای تحریک پرورش نوزادان. برداشت دانه های گرده و عسل مایع خمیر آماده است و کیک از آن است که در میله بالای فریم در لانه قرار می گیرد. برداشت محصول در فروشگاه گرده و بارور را به apiaries medopergovuyu آلوده به بیماری های مسری نیست می توان در خطر عفونت. منابع 1. پرورش زنبور عسل / Yu.A.. Cherevko ، LD

Cherevko ، ویرایش توسط Y. Cherevko. -- مسکو : کلوسوس ، 2006

ثبت مرتبط :
  1. obnozhka
  2. عصاره بره موم


© Copyright bees.strob.info All Rights Reserved

عسل بسیار مفید است.